AANBOD SCHOLEN

WORKSHOPS

Bent u geinteresseerd in een workshop-op-maat? Ontwikkeld door professionele workshopdocenten met aansluiting tot de doelgroep?
Lees ons aanbod door en vraag meteen een offerte aan!  

BOKS Jongerencultuurhuis biedt alle Utrechtse scholen de gelegenheid om talenten en interesses van jongeren aan te wakkeren op het gebied van kunst en cultuur. Van themaweek tot doorlopende workshoplijn; we ontwikkelen samen passende programma’s met (vak) leerkrachten en/of directie. De jongerenprogramma’s bieden ieder individu de kans om eigen kwaliteiten te ontdekken en het vinden van hun eigen stem staat centraal. We bieden aanstekelijke programma’s aan op het gebied van onder andere rap, zang, film, mode, theater, DJ en fotografie. De workshops worden gegeven door professionele docenten en zijn te boeken als losse les, lessenserie of project. De leerlingen worden altijd gestimuleerd om na school verder te gaan het ontwikkelen van hun talenten, dat kan op onze locatie en/of de verschillende plekken waar we programma’s aanbieden.

OP SCHOOL

Dans, theater, DJ, rap, zang, mode, media, schoolfeesten en/of schoolfestival. BOKS Jongerencultuurhuis geeft op verschillende Utrechtse scholen allerlei creatieve workshops. Met jonge gedreven en deskundige docenten die dicht bij de doelgroep staan, weten we jongeren te inspireren om kunst en cultuur een plek in hun leven te geven. Onze workshopdocenten gaan met een klas aan de slag en werken in een lessenreeks naar een presentatiemoment toe.

De workshops die wij de scholen aanbieden worden ook op onze locaties in Kanaleneiland, Overvecht en Leidsche Rijn aangeboden. Zo kunnen jongeren na school bij BOKS Jongerencultuurhuis verder gaan met hun talentontwikkeling op kunstdiscipline naar keuze.

Wij geven momenteel workshops op het basisonderwijs (groep 6+7+8), voortgezet onderwijs en het MBO.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

THEATER

In onze theaterlessen leer je door middel van oefeningen, bewegingen en improvisatie de basis van toneelspelen en werk je naar een presentatie toe.

RAP

Teksten schrijven, creatief rijmen, het lekker laten lopen met de beat en werken aan een eigen stijl.

ZANG

Zangtechniek, ademhaling en houding verbeteren, teksten schrijven en met plezier leren zingen!

MODE

Tekenen, ontwerpen en maken! Kortom: tijdens deze lessen alles leren over mode.

OFFERTE AANVRAGEN