BOKS op jouw school

Het vinden van je eigen stem of geluid door cultuur? Het kan bij BOKS. 

BOKS biedt alle scholen de gelegenheid om  hun leerlingen warm te maken, te prikkelen en zich te verdiepen in hun talent. Hoe? Van themaweek tot doorlopende workshoplijn; we ontwikkelen samen passende programma’s met (vak) leerkrachten en/of directie. De programma’s bieden ieder individu om voor zichzelf met elkaar de eigen talenten te ontdekken.  

BOKS biedt aanstekelijke programma’s aan op het gebied van onder andere rap, zang, film, mode, theater, DJ en fotografie. De workshops worden gegeven door professionals en zijn te boeken als losse les, lessenserie of project. De leerlingen worden altijd gestimuleerd om na school verder te gaan met het ontwikkelen van hun talenten, dat kan op onze locaties en/of de verschillende plekken waar we programma’s aanbieden. 

Alle disciplines zijn mogelijk: dans, theater, DJ, rap, zang, mode, media, vlog, storytelling, Ook kunnen we aanwezig zijn op schoolfeesten en/of schoolfestivals met BOKSartiesten en/ of educatie programma’s.   

BOKS werkt verbindend, inclusief en cultuursensitief. En altijd met jong gedreven professionals die dichtbij de doelgroep staan. Peer to peer, maar dan net wat anders.  

  • Samen leren, samen creëren, samen presenteren- 

BOKS probeert zoveel mogelijk naar presentatiemomenten te werken. Dat kan op de school en ook altijd op onze locaties in Kanaleneiland of Overvecht.  

de-boks-kalender-header-v2

Interesse in een vernieuwend cultuureducatieprogramma op jouw school?  

Altijd met kwaliteit, plezier en ruimte voor nieuwsgierigheid. En ontwikkeld  door cultuurprofessionals.  Iedere jongere verdient een prachtige culturele ervaring, in de buurt, wijk en op school! 

Ons aanbod is geschikt voor: 

  • PO
  • VO
  • MBO 
  • Praktijkscholen 

We kunnen altijd iets op maat aanbieden! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!